Yrityksemme

Polttopuut suoraan Pohjanmaalta!

Perheyrityksiä mahtuu maailmaan monen moisia, mutta kahden pohojalaasen veljeksen pyörittämiä yrityksiä ei ainakaan määräänsä enempää, sen verran leviää puhutaan ja isoa teherään. Komia Klapi Oy:n taustalta kuitenkin Kauhavalaanen veljespari löytyy.

Antti ja Jaakko Hantula ovat pitkän linjan yrittäjiä, yhdessä ja erikseen. Kun koko elämän ajan yhdessä tekee, kasvaa luotto toiseen kovaksi ja yhteistyö melkein ajatuksesta toimivaksi. Uskollinen asiakaskunta on saatu pidettyä noudattamalla perinteikästä pohojalaasta ohjenuoraa: tehdään aina se mitä luvataan. Nyt yrityksen uuden verkkokaupan myötä laadukkaita koivuklapeja saa tilattua minne tahansa poltettavaa tarvitaankaan, oli se sitten Lapin hiihtokyliin tai kesämökille Hankoon. Klapit kuljetetaan perille joko yrittäjien itsensä tai tutun kuljetusyrityksen toimesta.

Myydyt puut tulevat paikallisilta yrityksiltä sekä metsänhoitoyhdistykseltä. Puuta kertyy metsien terveenä pitämistä edellyttävistä hakkuista vuosittain niin paljon, että puutavaran käyttö talojen lämmittämiseen on hyvin luontainen ja ympäristöystävällinen käyttötarkoitus. Niin moni pirtti Suomessa puulla edelleen lämpiää, puusaunoista ja kesämökeistä puhumattakaan.

Puut valmistetaan myyntikuntoon Kauhavan vanhan ilmasotakoulun alueella, ja kuivatetaan melkein pyynnöstä syttyvän kuiviksi aakeilla pelloilla puhaltavilla tuulilla, sekä aina Etelä-Pohjanmaan yllä paistavalla auringolla. Klapit pussitetaan poltettavista materiaaleista tehtyihin pusseihin. Tarvittaessa siis koko halkopussin voi halutessaan heittää kerralla pesään ja lämmittää koko kunnan juhannusöidenkin pakkasien keskellä trooppisen kuumaksi!

Shopping Cart
Vieritä ylös